Ons zomerkamp, hoe ziet dat eruit?

Elk jaar trekken wij als één van de eerste jeugdbewegingen richting een plek in België om op kamp te gaan. Dit jaar zal het kamp plaatsvinden in Lommel. Wanneer gaan we?

  • Sloebers van 4 juli (19u) tot en met 10 juli
  • Joro’ – Knim – Sjo van 1 juli tot en met 10 juli(exacte uren worden nog meegedeeld)

Door corona hebben we twee de afgelopen twee jaar geen bezoekdag kunnen doen. Wij hebben gemerkt dat onze stoere, oudere KSA’ers ook gerust 10 dagen lang hun mama en papa kunnen missen dus wij hebben ervoor gekozen dit jaar GEEN bezoekdag te doen in het midden van het kamp. Wel hebben wij voor alle ouders op 10 juli, wanneer de kinderen worden afgehaald, nog een leuke samenkomst voorzien op het kampterrein.

Hoe ziet zo’n kampdag voor KSA Tuilt er dan uit? De Sloebers worden elke ochtend gewekt in hun slaapzaal door hun enthousiaste leiding en de oudere groepen worden wakker in hun tenten. De dag starten doen we met een heerlijk ontbijt wat de kookploeg voor ons klaarmaakt en dan kunnen wij beginnen aan al onze leuke spelletjes. Het kamp afsluiten doen we uiteraard met een prachtig kampvuur.

Dat is in een notendop hoe ons kamp er uit ziet! Indien er nog bijkomende vragen zijn, kan je deze stellen wanneer de leiding je een bezoekje brengt.

Tot in Lommel!

De leiding