EINDACTIVITEIT 2019

EINDACTIVITEIT 2019

Het einde van dit werkjaar is weer in zicht. Op zondag 19 mei wacht ons nog een allerlaatste spetterende activiteit. We trekken er met z’n allen een hele dag op uit! Meer weten? Lees dan deze brief!

WAT:

Sloebers en Joro’s

Wij gaan een hele dag zoeken naar wilde, gevaarlijke of juist heel schattige dieren. Dit in Zoo Planckendael! Wat moet je meebrengen?

– Je sjaaltje

– Lunchpakket en drinken

– Gemakkelijke schoenen

– Regenjasje/petje of zonnecrème à Wij hopen op goed weer!

We spreken ’s morgens om 8.00 uur af aan het station van Hasselt om van daaruit met de trein de vertrekken. Je mag ons hier terug komen ophalen om 17u30!

Knimmers en Sjo’ers

De knim en sjo gaan een avontuurlijke dag tegemoet in en rond het Zilvermeer. Ze starten met een pittig Zipline parcours, Daarna gaan ze zich amuseren in het meer! Wat nemen we mee?

– Je sjaaltje (en hemd)

– Zwemkledij en handdoeken

– Lunchpakket en drinken

– Zakcentje

– Zonnecrème, zonnebril en petje

– BUZZYPAS

Wij spreken in de voormiddag af aan het station van Hasselt om 10.00. Na een vermoeiende, maar plezante dag mag je ons daar weer komen afhalen om 18.00.

INSCHRIJVING EN BETALING:

Omdat wij de aantallen moeten doorgeven, vragen wij om jullie zoon en/of dochter in te schrijven. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar Sally (sally@ksatuilt.be) VOOR 12 mei!

Kostprijs:

Sloebers en joro’s: 18 euro per kind.

Knimmers en sjo: 15 euro per kind.

Dit kan je betalen via overschrijving op het rekeningnummer BE12 7845 8974 7292 met vermelding: naam lid – eindactiviteit.

Wij hopen jullie daar allemaal terug te zien!

Groetjes,

De leiding

KSA Tuilt